Eläköön elämä

7.4.2021

Eläköön elämä

Eläköön elämä -jäsenhankintakampanja jatkuu vuoden lopulle saakka. Nyt kannattaa liittyä Eläkkeensaajien jäseneksi. Liityttyäsi voit hankkia uusia ystäviä, uusia taitoja ja harrastuksia, pelaat ja kilpailet eri lajeissa, lähdet päiväretkille tai pidemmille reissuille omassa porukassa. Liikuntakin on hauskempaa yhdessä - ja kulttuurin ystävät löytävät kaltaisiaan teatteri- ja konserttiretkille. Saat erilaisia jäsenetuja ja yhteistyökumppaneiden matkatarjouksia sekä maksutta Suomen Hostellijärjestön Kotimaan hostellikortin, jolla saat alennuksia hostellimajoituksista. 

 Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry on vahva edunvalvojamme. EKL on ajanut eläkkeensaajien etuja jo vuodesta 1962 . Etujärjestöä tarvitaan edelleen, sillä haluammehan kaikki, että yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus toteutuu myös eläkkeensaajien elämässä ja arjessa. 

Liitto järjestää myös erilaista koulutusta. Kursseilla voit opiskella mm. digi- ja järjestötaitoja, liikuntaa, tanssia, laulua , puhetaitoja ym.  Liiton omistaman Rajaniemen lomakeskuksen majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalvelut  Virroilla, Siekkisjärven rannalla jäsenhintaan.

Pienellä jäsenmaksulla (20 euroa/vuosi) saat kaiken tämän ja vielä Eläkkeensaaja-lehden, joka on täynnä juuri meille tarkoitettua asiaa ja kuulumisia eläkkeensaajien toiminnasta ympäri Suomen.
Älä enää mieti vaan liity.